Slå av automatisk EHF-oppslag ved utsendelse av faktura og kreditnota

For deg med aksesspunkt (EHF) vil faktura sendes automatisk på EHF til dine kunder som har organisasjonsnummer registrert på kundekortet og finnes i ELMA-registeret fra revisjon 77, Cordel 2.0.

Nyhet! Automatisk utsendelse av faktura og kreditnota via EHF – Cordel 2.0, revisjon 77

I tråd med våre kunders ønske om flere automatiserte funksjoner i Cordel, så innfører vi nå automatisk utsendelse av faktura og kreditnota via EHF til dine kunder som er registrert i ELMA-registeret.

Opprettelse av nytt regnskapsår i Cordel

Beskrivelse for hvordan man oppretter nytt regnskapsår i Cordel.

Hvordan opprette prosjektordre

Steg-for-steg forklaring på hvordan du oppretter prosjektordre i Cordel.

Fakturavedlegg

Cordel kan hente vedlegg til faktura (uavhengig av om faktura skal gå på ehf, epost eller papir) på to måter: Fra fakturaens ordres dokumentmappe Fra fakturaens egen dokumentmappe En må ikke lage en faktura fra ordre for å få med vedlegg. På en manuell faktura (ikke fra ordre) kan vedlegg legges i fakturaens dokumentmappe. NB: […]

Varer i arbeid

Gjennomgang av hvordan ta utskrift av Varer i arbeid og hvordan sette opp utskriften.

Slik kommer du i gang med Abax

Guide for hvordan komme i gang med integrasjon mot Abax, og hvordan knytte reise til en ordre i Cordel UTE.

Sende ut felles e-post til kunder i Cordel. Eks. Julekort

Steg for steg beskrivelse på hvordan sende ut felles mail til kunder.

Slik lager du håndbok i Cordel KS | HMS

Cordel KS | HMS har du mulighet til å opprette en digital håndbok for din bedrift. Håndboken blir enkelt tilgjengelig for alle, både i webløsningen og app, og dermed også brukt mer aktivt. Slik går du frem for å lage håndbok for din bedrift:

Slik oppdaterer du Cordel Sky

Slik går du frem for å oppdatere Cordel Sky.

Oppsett Equity

Om tjenesten Med Equity-modulen påslått vil fakturaer og betalinger automatisk overføres til Equity slik at de kan ta seg av betalingsoppfølgingen. For brukeren skal dette skje sømløst og automatisk. I det brukeren skriver ut en faktura vil fakturadataene også overføres til Equity i bakgrunnen. I det brukeren har vært inne og registrert en betaling vil […]

Bemanning Cordel UTE

Det finnes mange måter å sørge for at din medarbeider får ordren sin tilgjengelig på sin Cordel Ute bruker. Her kan du se tips til hva vi mener er «best practice» angående bruk av bemanning i Cordel og Cordel Ute.